Natasja

St

storm-beeldmerk2

rm

Hoi, Ik ben Natasja. 

Sinds mijn tienerjaren schrijf ik van alles en nog wat, soms een lange tijd niet en dan weer heel veel. Op mijn negentiende kreeg ik een idee voor een engelenverhaal en het einde van de wereld. Vanaf mijn twintigste deed ik hiervoor onderzoek en verzamelde ik zoveel mogelijk bruikbare informatie. Toen ik op mijn vijfentwintigste in Engeland woonde, werd ik geïnspireerd door het leven op de campus, het prachtige landschap en de Engelse cultuur. Ik begon met schrijven en een jaar later had ik een eerste versie. Na nog tien versies had ik eindelijk een eindversie. Deze stuurde ik naar mijn redacteur die het met plezier heeft gelezen. Zijn redactie moet ik nog doorvoeren. Daarna ga ik het opsturen naar uitgeverijen. In mijn blogs op deze website kun je de vorderingen lezen wat betreft mijn schrijfproces. 

Ik heb een bachelor taal- en cultuurstudies, hoofdrichting moderne letterkunde en daarbij twee specialisaties: literatuurwetenschap en antieke cultuur. Daarnaast heb ik een master literary studies, waarvoor ik grotendeels aan Lancaster University heb gestudeerd.

Ik ben vier jaar uitgever geweest en momenteel nog steeds de eigenaar van het zelf opgerichte platform YOUNG ADULTS voor liefhebbers van dit boekengenre. 

Naast schrijven houd ik mij vooral bezig met strategie- en conceptontwikkeling, (online) design, marketing en redactie. Zoals je kunt zien onder het tabje ‘Diensten’ ben ik multi-inzetbaar. Ik houd onwijs van de winter en snowboarden.

Deze website maakt gebruik van koekjes om jou ervan te verzekeren dat je een goede ervaring beleeft op mijn website.