Natasja

St

storm-beeldmerk2

rm

Mijn missie: een roman schrijven en een uitgever vinden

januari 2, 2019

Goede voornemens. Tja, iedereen heeft ze, maar weinig mensen houden zich eraan. Ook ik heb zo mijn goede voornemens, waarvan ik bij voorbaat al weet dat het voor mij onmogelijk wordt om al mijn voornemens op te volgen. Hieronder een bescheiden lijstje:

  • Meer sporten (en dan bedoel ik minimaal 1x per week, want zelfs dat doe ik niet altijd);
  • Eindelijk weer eens op wintersport (al sinds 2016 geen degelijke winter gehad);
  • Leuke uitstapjes (ik zit altijd binnen);
  • Mijn verhaal afschrijven;
  • Zorgen dat mijn manuscript bij uitgevers komt te liggen (en ik een auteurscontract in de wacht sleep).

Daarom heb ik besloten dat dit jaar mijn jaar wordt. Volgens mijn moeder zeg ik dit elk jaar. Ik kan het me niet herinneren. Misschien maar goed ook? Zo begin ik elk nieuwjaar weer met goede moed, ben ik hoopvol dat ik mijn droom dit jaar verwezenlijk. Dus mijn missie…

Mijn missie

Mijn nummer 1 missie dit jaar is het afronden van mijn manuscript en het opsturen naar uitgevers en een auteurscontract in de wacht slepen. Ik vind het nu wel eens tijd worden dat ik mijn ahum schrijftalenten aan de wereld openbaar. Na drie jaar uitgevertje gespeeld te hebben voor Storm Publishers ben ik er klaar voor: gepubliceerd auteur bij een reguliere uitgeverij. Hoewel ik het superleuk vond om mij in te zetten voor Nederlandse auteurs, was het voor mij niet haalbaar om op de lange termijn door te gaan met Storm Publishers. Het vergde te veel van mijn energie en ik draaide niet genoeg omzet om werk uit te besteden.

De aankomende maanden zal ik mij vooral richten op het completeren van mijn manuscript.

Hoe nu verder?

Via blogs zal ik jullie – lezers en geen idee of ik überhaupt lezers heb – op de hoogte houden van mijn vorderingen. Ik vind het zeer belangrijk dat ik mijn doel haal, al is het enkel een goed geschreven roman afronden. Ik wil gewoon iets afronden waar ik zelf daadwerkelijk trots op kan zijn en wat mij voldoening geeft.

Welke doelen wil jij dit jaar behalen en hoe groot acht je de kans dat je deze haalt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Natasja Storm

Auteur, redacteur & allround DTP-er en website developer

Ik schrijf, ik design, ik creëer en ontwikkel. Als veelzijdige creatieveling heb ik mijzelf veel aangeleerd dankzij mijn autodidactische kwaliteiten en fantasierijke geest. Ik werk zorgvuldig en lever kwaliteit.

Volg mij

Deze website maakt gebruik van koekjes om jou ervan te verzekeren dat je een goede ervaring beleeft op mijn website.